Brandt Skadecenter

Vi hjälper dig med alla typer av bilskador, från repor i lacken till omfattande krockskador.
Vi hjälper dig med skadebesiktning och utför det verkstadsarbete som behövs för att återställa bilen till originalskick, och allt utförs enligt biltillverkarens ställda krav.

Boka Skadebesiktning

Innan vi kan reparera din bil efter en skada måste en skadebesiktning utföras.
Boka tid för skadebesiktningen på länkarna nedan eller telefon. Ni hittar kontaktuppgifter till våra skadeverkstäder längre ner på sidan.

Har du råkat ut för en olycka?

  • Skador som inte involverar en annan part kan du skadeanmäla direkt på ditt försäkringsbolags hemsida. Små skador kan vi ibland laga billigare än självrisken, detta kontrollerar vi under skadebesiktningen.
  • Vid kollision med ett ett annat fordon skall det lämnas in en ifylld skadeanmälan. Enklast är om skadeanmälan fylls i gemensamt av er redan på olycksplatsen. På blanketten finns detaljerade frågor om olyckstillfället och uppkomna skador och båda parter skall skriva under blanketten. Blanketten skickas in till respektive försäkringsbolag.
  • Har du bilen försäkrad hos Volvia, eller Renault/Daciaförsäkring kan du lämna in skadeanmälan direkt till oss i samband med Skadebesiktningen.

Krävs det polisanmälan?

Om din bil blivit skadad av annan part som inte lämnat information om vad som hänt krävs det en polisanmälan.
Ta även kontakt med polisen i fall att du och din motpart inte kommer överens om hur olyckan skett. Ta med en kopia av polisanmälan tillsammans med skadeanmälan när du kontaktar våra Skadecenter.

Bärgning av din bil?

Om din bil inte är i körbart skick efter olyckan kontaktar du Assistans för att bärga bilen till närmsta Skadecenter. Har du en godkänd Assistans-försäkring kostar inte bärgningen något. Assistans ingår oftast när du utför en Originalservice hos oss på Brandt. I annat varierar kostnaden på bärgningen beroende vilket försäkringsbolag du har.

Du hittar mer information hos ditt försäkringsbolag:
Om du själv är vållande till skadan, och om den täcks av din försäkring, betalar du självrisken till oss på plats när du hämtar bilen efter reparation.
Och om försäkringsbolaget bedömer att motparten motparten varit vållande går din självrisk på motpartens försäkring och du betalar ingenting.

Självklart kan du dela upp din betalning av självrisken upp till 12 månader om du betalar med ditt Volvokort, Renaultkort eller CarPay.

VÅRA SKADECENTER

  • Dingle, Kustvägen 1. Telefon: 0524 - 814 00
  • Skövde, Bangårdsgatan 4. Telefon: 0500 - 500 100
  • Säffle, Stamvägen 1. Telefon: 0533 - 464 50
  • Tanumshede, Industrivägen 2. Telefon: 0525 - 198 80
  • Uddevalla, Kärranäsvägen 2. Telefon: 0522 - 814 00
  • Vänersborg, Johannesbergsvägen 1. Telefon: 0521 - 28 15 00

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.