Ford Motorcraft: Prisvärt & Enkelt för äldre Fordbilar

Ford Motorcraft är Fords äldrebilskoncept för person- och transportbilar som är äldre än sex år. Ford Motorcraft erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad och Fordutbildad personal men till ett mycket förmånligt pris. Ford Motorcraft innefattar service, fasta priser på reparationer, besiktninghjälp och däck – allt som krävs för att se till att din Ford förblir en Ford.

Ford Motorcraft Originalservice
Ford Motorcraft Originalservice är en service som innefattar olje- oljefilterbyte, byte av kupéfilter samt kontroll av bilens 30 viktigaste säkerhetspunkter. När du servar bilen ingår Ford Assistans t.o.m. nästa schemalagda service. Läs mer om Ford Assistans här.

FORD MOTORCRAFT Originalservice - personbilar
för endast 2 495:-

FORD MOTORCRAFT Origianlservice - Transportbilar
för endast 2 395:- exklusive moms


Läs mer om vad som ingår här

Ford Motorcraft Reparationer

Ford Motorcraft reparationer är ett prisvärt alternativ för dig med en äldre bil. Då använder vi Ford Motorcraft-reservdelar som är Forddelar av hög kvalitet men till ett lägre pris. På så sätt kan du hålla underhållskostnaderna nere, utan att kompromissa med kvalitén. Vi vill göra det enkelt för dig att veta vad en reparation kommer att kosta, därför marknadsför vi alltid våra priser inklusive arbetskostnad och moms. 
Läs mer här

Ford Motorcraft Besiktningshjälp

Vi kan hjälpa dig att kolla din bil innan besiktningen eller besiktiga bilen åt dig. I båda fallen får du ett prisvärt kostnads förslag om något behöver åtgärdas.

Ford Motorcraft Däck

Bra däck är en god investering för att rulla säkert på vägarna. Ford Motorcraft däck är prisvärda däck som passar bra på äldre bilar. Vi har däck från flera olika märken och i en rad dimensioner, allt för att passa just din körstil och dina behov.

Prisgaranti

Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra på att det lönar sig att serva sin Ford hos en auktoriserad verkstad. Därför erbjuder vi prisgaranti som innebär att Ford utför arbetet till samma pris som en annan verkstad, om man skulle hitta ett bättre pris någon annanstans. Det enda man behöver göra är att be om en offert på en identisk reparation eller service från en annan verkstad. Delar och arbete måste vara specificerade och originaldelar måste användas.  Arbetet ska vara utfört enligt Fords anvisningar. Offerten som ska visas upp innan arbetet påbörjas får inte vara mer än fyra veckor gammal och ska komma från en verkstad inom en radie på 5 mil från aktuell Fordverkstad. Fråga oss gärna för mer information. 

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.