Ford originalservice

Lämna din Ford till dem som kan den bäst. Vi har specialutbildade Fordtekniker och -mekaniker, all nödvändig utrustning samt den senaste programvaran för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Alla arbeten utförs enligt Fords instruktioner och givetvis med Ford Originaldelar. Det är delar som är utprovade av dem som tillverkat bilen, det gäller även specialverktyg och diagnosinstrument. På så sätt kan du känna dig säker på att din bil lämnar oss i bästa tänkbara skick.

Rätt service vid rätt tid är viktigt för att din Ford ska fungera som bra som möjligt, och ett sätt att åtgärda små fel innan de blir större och mer kostsamma. Hur ofta man ska serva sin bil styrs av körsträcka eller årliga intervall, beroende på vad som inträffar först. Intervallerna för just din Ford hittar du i din ägarhandbok. Regelbunden service hos en auktoriserad verkstad är också en god investering för att upprätthålla ett högt andrahandvärde på bilen.

Ford Assistans
När du servar bilen hos oss ingår alltid Ford Assistans, oavsett bilens ålder eller körsträcka. På så sätt är du alltid tryggt på väg dygnet runt och i nästan hela Europa. Läs mer om Ford Assistans här.
Fullständiga villkor för Ford Assistans hittar du här

Digital Servicebok - säkert och enkelt

Din servicebok är numera digital. Bilens servicehistorik lagras säkert i Fords digitala serviceboksystem. Detta är en central databas som tillhandahåller ett säkert, korrekt och permanent arkiv som inte kan gå förlorat och som skyddas mot olaga intrång. Fords digitala serviceboksystem ger direkt åtkomst till bilens fullständiga servicehistorik. Systemet hjälper till att se till att din bil får service i rätt ordning och med rätt innehåll. Om du bestämmer dig för att sälja din bil höjer en komplett servicehistorik bilens andrahandsvärde. Se till att du får en uppdaterad kopia på utskriften av den digitala serviceboken varje gång din bil har fått service. Du kan förvara kopian i fliken som finns på insidan av förarhandbokens baksida. 

Här är fördelarna för dig: 
* Tydligt översikt över bilens servicehistorik 
* Varje service dokumenteras mer detaljerat än tidigare 
* Din servicehistorik kan skrivas ut eller skickas via e-post till dig när du så önskar 
* Till skillnad från tryckta serviceböcker finns alla handlingar     kvar under hela bilens livslängd 
* Ökat andrahandsvärde på din Ford genom full insikt i servicehistorik 
* Minskar risken för fusk med mätarställningen vid köp av begagnad bil eftersom köparen kan se bilens servicehistorik 
* Bilens historik finnas tillgänglig i hela Europa, fördel om man köper importerad bil 

Så här kommer du åt din servicehistorik: 
* Vi skickar med en uppdaterad utskift av servicehistoriken när du servar hos oss. Du kan när som helst kontakta oss för att få en ny utskrift.Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.