Vad är speciellt med Volvo Originalservice?

 Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

PERSONLIG SERVICETEKNIKER

Samtidigt som du bokar service för din bil, kan du också välja en Personlig Servicetekniker. Med tiden blir han (eller hon) din egen Volvoexpert som vet precis hur både du och din bil fungerar. Din Personliga Servicetekniker hjälper dig också gärna med frågor och till exempel bokning av däckskifte och stenskottslagning i samband med service.

VOLVO ASSISTANS

Som extra trygghet ingår ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) fram till dess att bilen är tio år. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende. Volvo Assistans gäller i alla Västeuropeiska länder och vid de allra flesta stillestånd.
Ring för support. Sverige: 020-55 55 66 Utomlands: +46 31 51 83 35

TELEFONSERVICE

Hur fäster man barnstolen i en Volvo V40? Vad betyder symbolen som just tändes i förardisplayen? Ibland behöver man svaret extra snabbt. Vår telefonservice hjälper dig med dessa och många andra frågor runt ditt bilägande. Kontakta oss på 020-94 80 80 dygnet runt, sju dagar i veckan och 365 dagar om året.

MIN VOLVO-HEMSIDA

Vi samlar allt som har med ditt bilägande att göra på ett ställe. När du servar bilen hos oss får en egen Min Volvo-hemsida (gäller alla bilar från 1999 och framåt). Där hittar du all servicehistoriken och teknisk information, men också förslag på tillbehör och förmånliga erbjudanden – och fler tjänster är på gång.
Läs mer här: www.minvolvo.se

Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.