Volvo Originalservice Classic

Du och din Volvo har många mil bakom er, men också framför er. För bilar äldre än sex år erbjuder vi därför Volvo Originalservice Classic. Det ger dig en Personlig Servicetekniker som är expert på din bil, servicegaranti i ett helt år och förlängd vägassistans.

bil med utsikt över havet

Med Volvo Originalservice Classic får du en noggrann kontroll av bilen, servicegaranti och vägassistans i ett helt år*. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris. Välkommen med din bil!

Boka service

Vad ingår i servicen

Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar används alltid vid service och är utvecklade för att passa just din bil. Det ger dig samma höga säkerhet och komfort som du är van vid.

Vägassistans

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans i ett år fram till dess att bilen är tio år. Det innebär att vi hjälper dig om du skulle få problem på vägen.

Servicegaranti

Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Just därför får du alltid ett års garanti på din service.

Personlig servicetekniker

Din personliga servicetekniker är expert på din bil och vet vad den behöver. Det minskar risken för missförstånd och gör serviceinlämningen smidigare.

En paus från vardagen

Flera av våra verkstäder erbjuder möjligheten att vänta kvar under service, vilket ger dig en mer bekväm och tidsbesparande serviceupplevelse.

Boka service

* Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans i ett år fram till dess att bilen är tio år.

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.