Volvo EX90

En äkta sjusitsig, helt elektrisk SUV som ytterligare höjer våra standarder för säkerhet och en mer hållbar livsstil: nya Volvo EX90 representerar början på en ny era för vårt företag där vi på ett avgörande sätt sätter kurs för en helt elektrisk framtid.

Volvo EX90 2024

Volvo EX90

Möt Volvo XC90, Volvos 7-sitsiga helt elektriska SUV med upp till 600 km räckvidd.

Från 1.085.000 kr

Abonnera med Care by Volvo från 14.995 kr/mån.

Skyddar dig och dina nära och kära

Standardsäkerhetsnivån i Volvo EX90 är också högre än i någon Volvobil före den. Den är utformad för att förstå dig och omgivningen för att skydda dig, dina nära och kära och andra i trafiken. Bilen kan också bli smartare och säkrare med tiden, eftersom den lär sig av nya data och får uppdateringar.

Volvo EX90 har en osynlig säkerhetssköld som möjliggörs av vår senaste avkänningsteknik, både invändigt och utvändigt. Toppmoderna sensorer som kameror, radar och lidar är anslutna till bilens högpresterande kärndatorer, där NVIDIA DRIVE kör Volvo Cars egenutvecklade programvara för att skapa en 360-graders vy av världen i realtid.

Läs mer på volvocars.se

Premiär för nya Volvo EX90

Onsdag den 9 november kl 15.00 var det världslansering av nya Volvo EX90.

contact us brandt bil

Nyfiken på Volvo EX90?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Förbr. l/100 km bl. körn (prel). WLTP: 2,3–9,0. NEDC korr: 1,8–7,8. CO2, g/ km. WLTP: 53–229. NEDC korr: 47–181. (T8 aut–T6 AWD aut). Miljöklass Euro 6dTemp. WLTP-värden avser EU-marknader. Marknadsspecifika avvikelser kan förekomma beroende på bilens specifikation.

Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2022 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.