Volvo Selekt

Begagnade Volvo med nybilsgaranti

Volvo Selekt i lager

Volvo Selekt – Laddbox för 0 kr

Passa på! Just nu får du laddboxen Charge Amps Halo med inkluderad installation för endast 0 kr* när du väljer någon av våra utvalda Volvo Selekt laddhybrider eller elbilar.

*Erbjudandet är giltigt t.o.m. 31 december 2021. Kan ej kombineras med andra kampanjer och vi reserverar oss för felskrivningar/ändringar.

Bilar med laddbox på köpet

Vad är Volvo Selekt?

Volvo Selekt ger en trygghet som liknar ett nybilsägande och har samma garantier som då bilen var ny. Dessutom ingår 24 månaders Volvoassistans och 24 månaders Volvo on call.

Samtliga Volvo Selekt certifierade bilar är yngre än 5 år och har gått igenom en gedigen kontroll för att skapa en hög begagnad-kvalité.

Volvo Selekt erbjuder dig som kund två alternativ,

För premiumbilar, som är yngre än 12 månader, får du som kund 24 månaders nybilsgaranti och fria mil upp till att mätarställningen når 13 000 mil.
För bilar med en ålder mellan 12 månader och 5 år, får du som kund 24 månader eller 3000 mils nybilsgaranti.

Nybilsgaranti
Volvo Selekt har samma garantier som då bilen var ny i hela 24 månader eller 3 000 mil.* Dessutom ingår Volvo Assistans, hjälp dygnet runt.

Volvo On Call
Vår smartphone-app gör vardagen lite enklare. Du kan till exempel fjärreglera klimatet i din bil och du kan snabbt och enkelt få Volvo assistans.

Volvo Assistans
Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans i 24 månader. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder.

Kontrollerad och certifierad
Våra bilar är alltid noggrant kontrollerade. Din Volvohandlare går igenom över 100 punkter för att kontrollera bilens skick. Dessutom uppdaterar vi bilens mjukvaror för att säkerställa bästa möjliga körupplevelse.

Bytesrätt
Du har alltid 30 dagars bytesrätt när du köper en bil från Volvo Selekt. För att få mer information eller hjälp med ditt bilbyte är du välkommen att kontakta den Volvohandlare som du köpte bilen hos.

Volvo Originalservice
Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo bilar och som bara använder Volvo originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

*För att garanti ska gälla måste service ske på auktoriserad Volvo-verkstad enligt bilens serviceintervaller. Garantin upphör vid vidareförsäljning.

Läs mer

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.