RENAULT PRIVATLEASING

Är du en av många bilägare som har upptäckt fördelarna med Privatleasing? Som vet att du får en ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen.

Prisexempel.
Renault Captur Life TCe 90 Zen fr. 1850:-/mån
Renault Clio IV Zen TCe 90  fr. 2050:-/mån
Renault Megane 1,2 TCe 130 Zen Sport Tourer fr. 2450:-/mån
Renault Talisman dCi 110 Zen Automat fr. 3895:-/mån

Renault Relax Privatleasing: 0 kr kontant, 36 mån, garanterat restvärde. Körsträcka 1 500 mil/år. Inga uppläggnings- eller aviavgifter. I månadskostnaden ingår finansieringskostnad och  service. Drivmedel, fordonsrelaterade skatter, försäkring samt förbrukningsmaterial tillkommer. Reservation för prisförändringar och slutförsäljning, kontakta alltid säljare för dagsaktuell offert.

Så fungerar Renault Relax Privatleasing
Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, smidig och bekymmersfri. Du hyr (leasar) din bil och betalar en månadsavgift för att köra bilen. Du tecknar ett leasingavtal som gäller i 36 månader (3 år) som innehåller både ett servicepaket och en förmånlig försäkringspremie för dig och din leasingbil.

RENAULTKORT

Du får även ett Renaultkort som tillsammans med Relax paketet är laddat med fördelaktiga förmåner: 

  • Inga startkostnader som uppläggningsavgift och aviavgifter 
  • Drivmedelsrabatt – 25 öre/liter under de tre första månaderna 
  • Serviceavtal
  • Privatleasingsskydd ingår kostnadsfritt i 3 månaderLäs mer om Renaultkortet här
Intresseanmälan av

Bevakning

Vill du bli meddelad när ett fordon som stämmer överens med dina sökvärden kommer in till oss? Fyll i fälten nedan och klicka på spara så bevakar vi åt dig.