Ford

I över 20 år har vi på Brandt försett Västsverige med de senaste modellerna från Ford. Ända sedan lanseringen av den första T-Forden under 1900-talets början har Ford utvecklat bilar med föraren i fokus. Driftsäkerhet och komfort till attraktiva priser är bara några av alla fördelar som kännetecknar en Ford. Upplev en oslagbar körglädje i allt från mindre personbilar till populära familjeSUV:ar och spännande prestandabilar.

Ford mustang mach röd

Ford privatleasing

Kör bekymmersfritt med Ford privatleasing!

Läs mer

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen. Avancerad elektrisk fyrhjulsdrift med två motorer ökar insatserna.

En elmotor på fram- och bakaxeln förbättrar prestandan och hjälper dig att hantera mer utmanande körförhållanden. 0 till 100 km/h på 5 sekunder.

Läs mer

Ford Explorer

Tillverkad för lyx, utrustad för äventyr. Helt nya Ford Explorer representerar en milstolpe i SUV-excellens.
Den eleganta men ändå dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet.

Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme. En avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer.

Läs mer

Nyfiken på Ford?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.