Ford

I över 20 år har vi på Brandt försett Västsverige med de senaste modellerna från Ford. Ända sedan lanseringen av den första T-Forden under 1900-talets början har Ford utvecklat bilar med föraren i fokus. Driftsäkerhet och komfort till attraktiva priser är bara några av alla fördelar som kännetecknar en Ford. Upplev en oslagbar körglädje i allt från mindre personbilar till populära familjeSUV:ar och spännande prestandabilar. Läs gärna mer på Ford.se

Vinterhjältar

En del skidhjältar tar sina första stavtag i vinter medan andra kämpar om guldmedaljer. Alla behöver de komma till skidspåren på ett tryggt och säkert sätt. Just nu finns våra mest populära modeller som Ski Team Edition.

Läs mer om våra vinterhjältar

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen. Avancerad elektrisk fyrhjulsdrift med två motorer ökar insatserna.

En elmotor på fram- och bakaxeln förbättrar prestandan och hjälper dig att hantera mer utmanande körförhållanden. 0 till 100 km/h på 5 sekunder.

Läs mer

Ford Ranger Raptor

Ranger raptor – den ultimata 4×4 från Ford Performance. Ford Ranger är känd för att vara tuff, men den nya generationens Raptor är tuffast hittills. Utrustad med en Twin-turbo 3,0-liters V6 EcoBoost-motor, fjädring med Fox-stötdämpare och det extrema “Baja”-körläget.

Ford Ranger Raptor

Nya Ford i lager

Här hittar du nya Ford för omgående leverans!

Se bilar

Ford Service

Lämna in din Ford till en verkstad som känner den som bäst. Vår mekaniker och tekniker är specialutbildade i att ta hand om din bil och har all nödvändig utrustning och den senaste programvaran i våra auktoriserade verkstäder. Alla arbeten utförs enligt Fords instruktioner och givetvis med Fords Originaldelar. Läs mer om Ford Service på Ford.se

Boka service här
Man i verkstad

Ford Transportbilar

Lämna in din Ford till en verkstad som känner den som bäst. Vår mekaniker och tekniker är specialutbildade i att ta hand om din bil och har all nödvändig utrustning och den senaste programvaran i våra auktoriserade verkstäder. Alla arbeten utförs enligt Fords instruktioner och givetvis med Fords Originaldelar.

Se våra transportbilar här
contact us brandt bil

Nyfiken på Ford?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.