Ford

I över 20 år har vi på Brandt försett Västsverige med de senaste modellerna från Ford. Ända sedan lanseringen av den första T-Forden under 1900-talets början har Ford utvecklat bilar med föraren i fokus. Driftsäkerhet och komfort till attraktiva priser är bara några av alla fördelar som kännetecknar en Ford. Upplev en oslagbar körglädje i allt från mindre personbilar till populära familjeSUV:ar och spännande prestandabilar. Läs gärna mer på Ford.se

Kampanj! Vinterhjul på köpet när du köper en ny Transit Connect

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka. Allt för att förenkla ditt dagliga arbete. Den perfekta arbetspartnern. Vinterhjulskampanj giltig t.o.m. 2023-03-31

Läs mer

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E är en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Gör dig redo att älska bilkörning igen. Avancerad elektrisk fyrhjulsdrift med två motorer ökar insatserna.

En elmotor på fram- och bakaxeln förbättrar prestandan och hjälper dig att hantera mer utmanande körförhållanden. 0 till 100 km/h på 5 sekunder.

Läs mer

Ford Explorer

Tillverkad för lyx, utrustad för äventyr. Helt nya Ford Explorer representerar en milstolpe i SUV-excellens.
Den eleganta men ändå dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet.

Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme. En avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer.

Läs mer
Blå Ford Explorer

Nya Ford i lager

Här hittar du nya Ford för omgående leverans!

Se bilar

Ford Service

Lämna in din Ford till en verkstad som känner den som bäst. Vår mekaniker och tekniker är specialutbildade i att ta hand om din bil och har all nödvändig utrustning och den senaste programvaran i våra auktoriserade verkstäder. Alla arbeten utförs enligt Fords instruktioner och givetvis med Fords Originaldelar. Läs mer om Ford Service på Ford.se

Boka service här
Man i verkstad

Ford Transportbilar

Lämna in din Ford till en verkstad som känner den som bäst. Vår mekaniker och tekniker är specialutbildade i att ta hand om din bil och har all nödvändig utrustning och den senaste programvaran i våra auktoriserade verkstäder. Alla arbeten utförs enligt Fords instruktioner och givetvis med Fords Originaldelar.

Se våra transportbilar här
contact us brandt bil

Nyfiken på Ford?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.