Vi finns i din närhet

Ända sedan vår grundare Stanley Brandt på 1920-talet tog bilen ut till kunden för att sedan gå hem när affären var avklarad, så har närheten till våra kunder varit drivkraften i vår verksamhet. För oss är Vi finns i din närhet så mycket mer än en slogan.

Bild på Stanley Brandt

Brandtland

Vi vill möjliggöra för ett rörligt och fritt liv i hela vår region. Det innebär att vi, förutom att erbjuda service och sälja personbilar på våra anläggningar, även har bussar som skjutsar våra barn till skolan på ett miljövänligt sätt. Bussarna erbjuder dessutom rörlighet för alla som inte har tillgång till bil eller för de som väljer att låta bilen vara hemma ibland. Vi har lastbilar som skapar mängder av möjligheter för företag i regionen och som gör att du kan sitta hemma i soffan och shoppa och få dina paket hemlevererade till dörren. Vi vill se att allt som rör livet med bilen blir enkelt, inspirerande och tryggt — och ge alla i Brandtland möjlighet till ett hållbart och mobilt liv.

Karta över Brandtland

Privatägt familjeföretag i fjärde generationen

Organiserat i 4 verksamhetsbolag

Brandt Personbilar AB
Auktoriserad återförsäljare för Volvo Personbilar. Renault personbilar och lätta transportbilar och Dacia personbilar och lätta transportbilar.

Brandt Fordon AB.
Auktoriserad återförsäljare för Ford personbilar, lätta transportbilar och Mazda samt MG personbilar

Brandt Lastvagnar AB
Auktoriserad återförsäljare för Volvo lastvagnar och bussar.

Brandt Båt AB
Auktoriserad återförsäljare för Bella, Falcon, Northstar, X Shore, Strana, Radinn, Nfun 30.

Bild på personer som skålar

Vår vision

Rörelsefrihet i världsklass genom generationer.

Världsklass innebär att vi inte är nöjda med att vara bättre – vi ska flytta gränsen i allt vi gör för en exceptionell kundupplevelse!

Brandt anläggning

Vår affärsidé

Genom att attrahera, engagera och utveckla våra medansvariga skall vi bygga på trygghet och personligt engagemang för att skapa relationer med och mervärde för kunden.

Vi skall genom detta och företagets långa stolta historia vara den självklara affärspartnern och leverantören av våra fordonsrelaterade produkter och tjänster.

åkande bil i skogsmiljö
Brandt

Välkommen till Brandtland!

© 2023 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.