Ford Transportbilar

Från målare och elektriker, till budförare och räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många — därför är vi stolta över att stötta de som bygger vårt Sverige med Europas populäraste transportbilsprogram.

Nya Ford Ranger Raptor

Ranger Raptor – den ultimata 4×4 från Ford Performance. Ford Ranger är känd för att vara tuff, men den nya generationens Raptor är tuffast hittills. Utrustad med en Twin-turbo 3,0-liters V6 EcoBoost-motor, fjädring med Fox-stötdämpare och det extrema “Baja”-körläget.
Nya Raptor är byggd för att fungera under extrema förhållanden.
Läs mer
Ford Ranger Raptor på väg

Ford Ranger

Det här är ingen vanlig pickup. Det är en pickup utöver det vanliga. Ford Ranger har starkare prestanda än någonsin. Varje element i Ford Ranger är designat och byggt för att dominera på varje underlag. Kontakta våra säljare för mer information.

Läs mer

Ford Connect

Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin.

Läs mer
Blå Ford Transit Connect

Ford Custom

Custom har alltid varit känd för robust, funktionell tillförlitlighet och överlägsen design och hantverk. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av innovativa funktioner och smart teknik.

Läs mer

Ford Transit

Stora utrymmen ger stora möjligheter. Ford Transit är den största skåpbilen i familjen. Tack vare det breda utbudet av hjulbaser, kupéversioner, takhöjder, motorer m m kan du välja mellan en mängd olika alternativ för att anpassa ditt fordon. Tala bara om vilken bransch du arbetar i och lista dina önskemål, så kommer du att hitta en Transit som är perfekt utformad för det jobb du ska utföra.

Läs mer

Våra servicelöften!

Vi vet hur viktig din transportbil är för dig i ditt arbete och vi gör vårt yttersta för att få den diagnostiserad och åtgärdad så snabbt som möjligt.

På våra verkstäder får du:

  • En första primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Möjlighet till service inom 24 timmar.**
  • Vi eftersträvar reparation inom 48 timmar.***
  • Hjälp med att hämta och/ eller lämna bilen, vid behov.**
  • Kostnadsfri vägassistans i Sverige och större delen av Europa. Ingår vid bilköp och förnyas varje gång du servar din bil hos oss.
  • Kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film, vid behov.****
  • Tillgång till kvalificerad och specialutbildade transportbilsmekaniker.
  • Tryggheten att endast kvalitetskontrollerade Ford originaldelar samt utrustning används.
* 4 timmar från det att fordonet anlänt till verkstaden. (inom ordinarie arbetstid) Gäller endast vid driftstopp.
** Extra avgifter kan tillkomma samt så kan lokala avvikelser förekomma.
*** Transportbilar med driftstopp ska prioriteras och återförsäljaren ska alltid eftersträva att fordonet är reparerat inom 48 timmar från att det anlänt till verkstaden.

**** Tjänsten är kostnadsfri i samband med bokat verkstadsbesök för service eller reparation. Lokala avvikelser kan förekomma. 
Kontakta oss
Person ger bilnyckel
contact us brandt bil

Nyfiken på Ford Transportbilar?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss
Brandt Bil

Välkommen till Brandtland!

© 2024 Brandt Bil. All rights reserved.

(opens in a new tab)(opens in a new tab)(opens in a new tab)

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.