Ford Transportbilar

Från målare och elektriker, till budförare och räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många — därför är vi stolta över att stötta de som bygger vårt Sverige med Europas populäraste transportbilsprogram.

Modeller från Ford

Ford Ranger

Det här är ingen vanlig pickup. Det är en pickup utöver det vanliga. Ford Ranger har starkare prestanda än någonsin. Varje element i Ford Ranger är designat och byggt för att dominera på varje underlag. Kontakta våra säljare för mer information.

Läs mer

Ford Connect

Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin.

Läs mer

Ford Custom

Custom har alltid varit känd för robust, funktionell tillförlitlighet och överlägsen design och hantverk. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av innovativa funktioner och smart teknik.

Läs mer

Ford Transit

Stora utrymmen ger stora möjligheter. Ford Transit är den största skåpbilen i familjen. Tack vare det breda utbudet av hjulbaser, kupéversioner, takhöjder, motorer m m kan du välja mellan en mängd olika alternativ för att anpassa ditt fordon. Tala bara om vilken bransch du arbetar i och lista dina önskemål, så kommer du att hitta en Transit som är perfekt utformad för det jobb du ska utföra.

Läs mer

Nyfiken på Ford Transportbilar?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för personlig vägledning mot din framtida bil – vi finns i din närhet!

Kontakta oss

Välkommen till
Brandtland

Hej! Du använder en äldre webbläsare som vi inte stödjer och viss funktionalitet på webbplatsen kanske inte fungerar. Uppdatera din webbläsare för att kunna använda vår webbplats.